Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)1000g1600kcal190g0g90g0g
Kesäkurpitsa, tuore963g164kcal5.8g24.1g3.9g6.7g
Valkosipuli 15g16kcal1.2g2.4g0.1g0.3g
Kookoskerma, Wok´n Roll500g1125kcal11g15g115g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g200g96kcal0.2g24g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl38g338kcal0g0g37.5g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g575g546kcal40.2g86.2g5.7g46g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6580g7769kcal496.8g303.4g504.8g106g
Valittu annoskoko3290g3885kcal248.4g151.7g252.4g53g
Annoskoko puolitettuna1645g1942kcal124.2g75.9g126.2g26.5g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87735