Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Paprika punainen 128g37kcal1.2g5.7g0.5g2.4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä188g77kcal2.6g15.2g0.6g5.6g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g300g60kcal3.3g10.8g0.6g0g
Bratwursti (Pirkka)375g1088kcal48.7g4.9g101.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2070g2548kcal112.8g77.6g206g17.6g
Valittu annoskoko1035g1274kcal56.4g38.8g103g8.8g
Annoskoko puolitettuna518g637kcal28.2g19.4g51.5g4.4g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991