Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Paprika punainen 213g62kcal2g9.6g0.8g4g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä313g128kcal4.4g25.3g0.9g9.4g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g500g100kcal5.5g18g1g0g
Bratwursti (Pirkka)625g1813kcal81.2g8.1g168.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3450g4246kcal188.2g129.2g343.2g29.4g
Valittu annoskoko1725g2123kcal94.1g64.6g171.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna863g1062kcal47.1g32.3g85.8g7.4g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991