Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Paprika punainen 255g75kcal2.4g11.5g1g4.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä375g154kcal5.2g30.4g1.1g11.2g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g600g120kcal6.6g21.6g1.2g0g
Bratwursti (Pirkka)750g2175kcal97.5g9.7g202.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4140g5095kcal225.8g155g412g35g
Valittu annoskoko2070g2548kcal112.9g77.5g206g17.5g
Annoskoko puolitettuna1035g1274kcal56.5g38.8g103g8.8g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991