Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Paprika punainen 298g87kcal2.8g13.4g1.2g5.7g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä438g179kcal6.1g35.4g1.3g13.1g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g700g140kcal7.7g25.2g1.4g0g
Bratwursti (Pirkka)875g2538kcal113.7g11.4g236.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4830g5945kcal263.4g180.8g480.6g41.2g
Valittu annoskoko2415g2972kcal131.7g90.4g240.3g20.6g
Annoskoko puolitettuna1208g1486kcal65.9g45.2g120.2g10.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991