Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Paprika punainen 340g100kcal3.2g15.3g1.4g6.5g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä500g205kcal7g40.5g1.5g15g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g800g160kcal8.8g28.8g1.6g0g
Bratwursti (Pirkka)1000g2900kcal130g13g270g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5520g6794kcal301.2g206.8g549.4g47g
Valittu annoskoko2760g3397kcal150.6g103.4g274.7g23.5g
Annoskoko puolitettuna1380g1699kcal75.3g51.7g137.4g11.8g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991