Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä563g231kcal7.9g45.6g1.7g16.9g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g900g180kcal9.9g32.4g1.8g0g
Bratwursti (Pirkka)1125g3263kcal146.2g14.6g303.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6210g7643kcal338.8g232.6g618g53g
Valittu annoskoko3105g3822kcal169.4g116.3g309g26.5g
Annoskoko puolitettuna1553g1911kcal84.7g58.2g154.5g13.3g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991