Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Paprika punainen 43g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä63g26kcal0.9g5.1g0.2g1.9g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g100g20kcal1.1g3.6g0.2g0g
Bratwursti (Pirkka)125g363kcal16.2g1.6g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana690g849kcal37.6g25.8g68.6g6g
Valittu annoskoko345g425kcal18.8g12.9g34.3g3g
Annoskoko puolitettuna173g212kcal9.4g6.5g17.2g1.5g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g9.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991