Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Paprika punainen 425g124kcal4g19.1g1.7g8.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä625g256kcal8.7g50.6g1.9g18.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g1000g200kcal11g36g2g0g
Bratwursti (Pirkka)1250g3625kcal162.5g16.2g337.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6900g8492kcal376.4g258.2g686.8g58.8g
Valittu annoskoko3450g4246kcal188.2g129.1g343.4g29.4g
Annoskoko puolitettuna1725g2123kcal94.1g64.6g171.7g14.7g
Arvot/100g100g123kcal5.5g3.7g10g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991