Bratwursti-hapankaaliruukku

Lisäksi 1/2 tl suolaa, 1 tl Pirkka-pizzamaustetta, 1/2 tl rouhittua mustapippuria

1. Paloittele bratwurstit noin 3 cm:n kokoisiksi paloiksi ja hienonna sipuli.

Leikkaa halkaistu paprika ohuiksi viipaleiksi.

2. Ruskista bratwurstit (öljyssä) pannulla.

Lisää sipuli ja ruskista kevyesti.

Sekoita joukkoon paprika- ja kasvissuikaleet sekä mausteet.

Anna hautua tiiviin kannen alla 5-10 minuuttia.

3. Lisää hapankaali ja kuumenna.

Annostele ruoka neljään ruukkuun ja koristele tuoreella persiljalla.

Tarjoa tuoreen leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä125g51kcal1.7g10.1g0.4g3.7g
Hapankaali (Pirkka), annos 100g200g40kcal2.2g7.2g0.4g0g
Bratwursti (Pirkka)250g725kcal32.5g3.2g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1380g1698kcal75.2g51.4g137.4g11.6g
Valittu annoskoko690g849kcal37.6g25.7g68.7g5.8g
Annoskoko puolitettuna345g425kcal18.8g12.9g34.4g2.9g
Arvot/100g100g123kcal5.4g3.7g10g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87991