Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 401g487kcal85.1g0g16g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g115g17kcal2.2g2g0.1g0g
Paprika punainen 75g22kcal0.7g3.4g0.3g1.4g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)225g90kcal4.7g15.3g0.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g30g270kcal0g0g30g0g
Riisi, keitetty, suolaa 360g494kcal8.8g109g1g3.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2488g2828kcal206.4g264.4g100.4g10.4g
Valittu annoskoko1244g1414kcal103.2g132.2g50.2g5.2g
Annoskoko puolitettuna622g707kcal51.6g66.1g25.1g2.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853