Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 501g609kcal106.4g0g20g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g144g22kcal2.7g2.4g0.1g0g
Paprika punainen 94g28kcal0.9g4.2g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)282g113kcal5.9g19.1g1.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.3g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g38g338kcal0g0g37.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 451g617kcal10.9g136.2g1.3g4.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3110g3536kcal257.6g330.2g125.6g13.2g
Valittu annoskoko1555g1768kcal128.8g165.1g62.8g6.6g
Annoskoko puolitettuna778g884kcal64.4g82.6g31.4g3.3g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853