Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 601g731kcal127.7g0g24g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g173g26kcal3.3g2.9g0.2g0g
Paprika punainen 113g33kcal1.1g5.1g0.5g2.1g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)338g135kcal7.1g23g1.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)15g39kcal2g1.8g2.7g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g45g406kcal0g0g45.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 541g741kcal13.1g163.5g1.5g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3732g4243kcal309.6g396.6g151g15.8g
Valittu annoskoko1866g2122kcal154.8g198.3g75.5g7.9g
Annoskoko puolitettuna933g1061kcal77.4g99.2g37.8g4g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853