Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 701g853kcal148.9g0g28g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g202g30kcal3.8g3.4g0.2g0g
Paprika punainen 131g39kcal1.2g5.9g0.5g2.5g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)394g158kcal8.3g26.8g1.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)18g46kcal2.3g2.1g3.2g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g53g473kcal0g0g52.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 631g864kcal15.3g190.7g1.8g5.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4354g4950kcal360.8g462.4g176g18.4g
Valittu annoskoko2177g2475kcal180.4g231.2g88g9.2g
Annoskoko puolitettuna1089g1238kcal90.2g115.6g44g4.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853