Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 801g975kcal170.2g0g32g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g230g35kcal4.4g3.9g0.2g0g
Paprika punainen 150g44kcal1.4g6.8g0.6g2.9g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)451g180kcal9.5g30.6g1.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g60g541kcal0g0g60.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 721g987kcal17.5g218g2g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4976g5657kcal412.6g528.6g200.8g21g
Valittu annoskoko2488g2829kcal206.3g264.3g100.4g10.5g
Annoskoko puolitettuna1244g1414kcal103.2g132.2g50.2g5.3g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853