Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 901g1097kcal191.5g0g36g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g259g39kcal4.9g4.4g0.3g0g
Paprika punainen 169g50kcal1.6g7.6g0.7g3.2g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)507g203kcal10.6g34.5g2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)23g59kcal2.9g2.7g4.1g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g68g608kcal0g0g67.6g0g
Riisi, keitetty, suolaa 811g1111kcal19.7g245.2g2.3g7.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5598g6364kcal464g594.8g226.2g23.8g
Valittu annoskoko2799g3182kcal232g297.4g113.1g11.9g
Annoskoko puolitettuna1400g1591kcal116g148.7g56.6g6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853