Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 100g122kcal21.3g0g4g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g29g4.3kcal0.5g0.5g0g0g
Paprika punainen 19g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)56g23kcal1.2g3.8g0.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g7.5g68kcal0g0g7.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 90g123kcal2.2g27.2g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana622g707kcal51.6g65.8g25.2g2.6g
Valittu annoskoko311g354kcal25.8g32.9g12.6g1.3g
Annoskoko puolitettuna156g177kcal12.9g16.5g6.3g0.7g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853