Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1001g1219kcal212.8g0g40g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g288g43kcal5.5g4.9g0.3g0g
Paprika punainen 188g55kcal1.8g8.4g0.8g3.6g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)563g225kcal11.8g38.3g2.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)25g65kcal3.3g3g4.5g0.1g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g75g676kcal0g0g75.1g0g
Riisi, keitetty, suolaa 901g1234kcal21.9g272.5g2.5g8.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6220g7072kcal516g660.8g251.2g26.4g
Valittu annoskoko3110g3536kcal258g330.4g125.6g13.2g
Annoskoko puolitettuna1555g1768kcal129g165.2g62.8g6.6g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853