Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 1600g1947kcal340g0g64g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g460g69kcal8.7g7.8g0.5g0g
Paprika punainen 300g88kcal2.8g13.5g1.2g5.7g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)900g360kcal18.9g61.2g3.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g120g1080kcal0g0g120g0g
Riisi, keitetty, suolaa 1440g1973kcal35g435.5g4g13.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9940g11301kcal824g1056.2g401.4g42g
Valittu annoskoko4970g5650kcal412g528.1g200.7g21g
Annoskoko puolitettuna2485g2825kcal206g264.1g100.4g10.5g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853