Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 200g244kcal42.6g0g8g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g58g8.6kcal1.1g1g0.1g0g
Paprika punainen 38g11kcal0.4g1.7g0.2g0.7g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)113g45kcal2.4g7.7g0.5g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)5g13kcal0.7g0.6g0.9g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g15g135kcal0g0g15g0g
Riisi, keitetty, suolaa 180g247kcal4.4g54.5g0.5g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1244g1414kcal103.6g132.4g50.4g5.2g
Valittu annoskoko622g707kcal51.8g66.2g25.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna311g354kcal25.9g33.1g12.6g1.3g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853