Kanarisotto

Ruskista kanasuikaleet pannulla ja laita hetkeksi sivuun (pois pannusta) odottamaan.

Lisää pannuun öljy ja kuullota riisi n.5 min.
Lisää sekaan pilkottu sipuli, pilkottu paprika, sienet sekä wokkivihannekset ja paistele tovi.

Lisää vielä kanasuikaleet ja vettä niin että ruokaseos juuri peittyy n.6-8 dl. Heitä sekaan pari kanaliemikuutiota.

Anna kiehua miedolla lämmöllä puolisen tuntia, kunnes vesi on haihtunut ja riisit kypsät.

Sekoita välillä.

Jos vesi haihtuu liian pian, lisää vettä.

Mausta valmis risotto mielesi mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 300g366kcal63.8g0g12g0g
Herkkusieniä viip./palat suolaliemessä (Rainbow), annos 230g86g13kcal1.6g1.5g0.1g0g
Paprika punainen 56g17kcal0.5g2.5g0.2g1.1g
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Itämaiset wokkivihannekset (rainbow)169g68kcal3.5g11.5g0.7g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)7.5g20kcal1g0.9g1.4g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g23g203kcal0g0g22.5g0g
Riisi, keitetty, suolaa 270g370kcal6.6g81.7g0.8g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1866g2122kcal154.6g198.2g75.4g8g
Valittu annoskoko933g1061kcal77.3g99.1g37.7g4g
Annoskoko puolitettuna467g530kcal38.7g49.6g18.9g2g
Arvot/100g100g114kcal8.3g10.6g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88853