Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Purjosipuli 75g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g98g27kcal0.6g5.8g0.2g2.4g
Tomaatti, tuore150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Papu valkoinen, keitetty 150g161kcal12.6g21g0.5g10.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk105g41kcal1.8g8g0.1g5.2g
Fariinisokeri11g46kcal0g11.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g375g113kcal3.8g15g1.1g0g
Oliiviöljy 20g179kcal0g0g20.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2058g1254kcal43.4g141.4g45.8g45.2g
Valittu annoskoko1029g627kcal21.7g70.7g22.9g22.6g
Annoskoko puolitettuna515g313kcal10.9g35.4g11.5g11.3g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914