Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Purjosipuli 125g29kcal2.3g3g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Tomaatti, tuore250g51kcal1.5g9.5g0.8g3.5g
Papu valkoinen, keitetty 250g269kcal21.1g35g0.9g17.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk175g68kcal3g13.3g0.2g8.7g
Fariinisokeri19g76kcal0g18.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g625g188kcal6.3g25g1.9g0g
Oliiviöljy 34g299kcal0g0g33.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3430g2089kcal72.4g235.6g76.6g75.4g
Valittu annoskoko1715g1045kcal36.2g117.8g38.3g37.7g
Annoskoko puolitettuna858g522kcal18.1g58.9g19.2g18.9g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914