Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)90g24kcal1.2g4.3g0.2g1.5g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Tomaatti, tuore300g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Papu valkoinen, keitetty 300g323kcal25.3g42g1.1g21g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk210g82kcal3.6g16g0.2g10.5g
Fariinisokeri23g91kcal0g22.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g750g225kcal7.5g30g2.3g0g
Oliiviöljy 41g358kcal0g0g40.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4116g2506kcal86.6g282.8g91.8g90.6g
Valittu annoskoko2058g1253kcal43.3g141.4g45.9g45.3g
Annoskoko puolitettuna1029g627kcal21.7g70.7g23g22.7g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914