Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Purjosipuli 175g40kcal3.2g4.2g0.4g3.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g228g64kcal1.4g13.5g0.5g5.7g
Tomaatti, tuore350g71kcal2.1g13.3g1.1g4.9g
Papu valkoinen, keitetty 350g377kcal29.5g49g1.2g24.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk245g96kcal4.2g18.6g0.2g12.2g
Fariinisokeri26g107kcal0g26.2g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g875g263kcal8.8g35g2.6g0g
Oliiviöljy 47g418kcal0g0g47.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4802g2925kcal101.2g329.6g106.8g105.6g
Valittu annoskoko2401g1462kcal50.6g164.8g53.4g52.8g
Annoskoko puolitettuna1201g731kcal25.3g82.4g26.7g26.4g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914