Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)135g37kcal1.8g6.5g0.3g2.3g
Purjosipuli 225g52kcal4.1g5.4g0.5g4.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g293g82kcal1.8g17.4g0.6g7.3g
Tomaatti, tuore450g91kcal2.7g17.1g1.4g6.3g
Papu valkoinen, keitetty 450g484kcal37.9g63g1.6g31.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk315g123kcal5.4g23.9g0.3g15.7g
Fariinisokeri34g137kcal0g33.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1125g338kcal11.3g45g3.4g0g
Oliiviöljy 61g537kcal0g0g60.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6174g3760kcal130g424g137.6g135.6g
Valittu annoskoko3087g1880kcal65g212g68.8g67.8g
Annoskoko puolitettuna1544g940kcal32.5g106g34.4g33.9g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914