Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Purjosipuli 25g5.7kcal0.5g0.6g0.1g0.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Tomaatti, tuore50g10kcal0.3g1.9g0.2g0.7g
Papu valkoinen, keitetty 50g54kcal4.2g7g0.2g3.5g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk35g14kcal0.6g2.7g0g1.7g
Fariinisokeri3.7g15kcal0g3.7g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g125g38kcal1.3g5g0.4g0g
Oliiviöljy 6.7g60kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana686g418kcal14.6g47g15.4g15g
Valittu annoskoko343g209kcal7.3g23.5g7.7g7.5g
Annoskoko puolitettuna172g105kcal3.7g11.8g3.9g3.8g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914