Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Purjosipuli 250g57kcal4.5g6g0.5g5.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Tomaatti, tuore500g102kcal3g19g1.5g7g
Papu valkoinen, keitetty 500g538kcal42.2g70g1.8g35g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk350g137kcal5.9g26.6g0.3g17.5g
Fariinisokeri38g152kcal0g37.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1250g375kcal12.5g50g3.8g0g
Oliiviöljy 68g597kcal0g0g67.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6860g4178kcal144.2g471.2g152.8g151g
Valittu annoskoko3430g2089kcal72.1g235.6g76.4g75.5g
Annoskoko puolitettuna1715g1045kcal36.1g117.8g38.2g37.8g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914