Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Purjosipuli 50g11kcal0.9g1.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Tomaatti, tuore100g20kcal0.6g3.8g0.3g1.4g
Papu valkoinen, keitetty 100g108kcal8.4g14g0.4g7g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk70g27kcal1.2g5.3g0.1g3.5g
Fariinisokeri7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g250g75kcal2.5g10g0.8g0g
Oliiviöljy 14g119kcal0g0g13.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1372g835kcal28.8g94.2g30.8g30.2g
Valittu annoskoko686g418kcal14.4g47.1g15.4g15.1g
Annoskoko puolitettuna343g209kcal7.2g23.6g7.7g7.6g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=88914