Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi300g417kcal56.5g0g21g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)300g75kcal3g16.5g0g4.2g
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)38g162kcal2.1g24g6.4g0.4g
Vesi376g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys11g41kcal0g10.1g0.1g0.2g
Lasagnelevy Rainbow62g226kcal8.6g43.7g1.9g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g1863kcal141.4g192.6g59g14.6g
Valittu annoskoko1128g932kcal70.7g96.3g29.5g7.3g
Annoskoko puolitettuna564g466kcal35.4g48.2g14.8g3.7g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142