Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi401g556kcal75.3g0g28g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)401g100kcal4g22g0g5.6g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)50g215kcal2.8g32g8.5g0.6g
Vesi501g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys15g55kcal0.1g13.5g0.1g0.2g
Lasagnelevy Rainbow82g301kcal11.5g58.3g2.5g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3008g2484kcal188.8g256.8g78.4g19.6g
Valittu annoskoko1504g1242kcal94.4g128.4g39.2g9.8g
Annoskoko puolitettuna752g621kcal47.2g64.2g19.6g4.9g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142