Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi501g694kcal94.1g0g35g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)501g125kcal5g27.5g0g7g
Sipuli (kuorittu)69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)63g269kcal3.4g40.1g10.6g0.7g
Vesi626g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys19g69kcal0.1g16.9g0.1g0.3g
Lasagnelevy Rainbow103g377kcal14.4g72.9g3.2g3.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g3105kcal235.8g321.4g98g24.6g
Valittu annoskoko1880g1553kcal117.9g160.7g49g12.3g
Annoskoko puolitettuna940g776kcal59g80.4g24.5g6.2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142