Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi601g833kcal113g0g42.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)601g150kcal6g33g0g8.4g
Sipuli (kuorittu)83g22kcal1.1g4g0.2g1.4g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)75g323kcal4.1g48.1g12.8g0.8g
Vesi751g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys23g82kcal0.1g20.3g0.1g0.3g
Lasagnelevy Rainbow123g452kcal17.2g87.4g3.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4512g3726kcal283g385.6g118g29.2g
Valittu annoskoko2256g1863kcal141.5g192.8g59g14.6g
Annoskoko puolitettuna1128g932kcal70.8g96.4g29.5g7.3g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142