Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi701g972kcal131.8g0g49.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)701g175kcal7g38.6g0g9.8g
Sipuli (kuorittu)96g26kcal1.3g4.6g0.2g1.6g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)88g377kcal4.8g56.1g14.9g1g
Vesi876g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys26g96kcal0.1g23.7g0.1g0.4g
Lasagnelevy Rainbow144g527kcal20.1g102g4.5g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g4347kcal330.2g450g137.6g34.2g
Valittu annoskoko2632g2173kcal165.1g225g68.8g17.1g
Annoskoko puolitettuna1316g1087kcal82.6g112.5g34.4g8.6g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142