Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi800g1110kcal150.4g0g56g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)800g200kcal8g44g0g11.2g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)100g430kcal5.5g64g17g1.1g
Vesi1000g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys30g110kcal0.1g27g0.2g0.4g
Lasagnelevy Rainbow164g602kcal23g116.4g5.1g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6008g4961kcal376.8g513.4g157g39g
Valittu annoskoko3004g2481kcal188.4g256.7g78.5g19.5g
Annoskoko puolitettuna1502g1240kcal94.2g128.4g39.3g9.8g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142