Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi901g1250kcal169.4g0g63.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)901g225kcal9g49.6g0g12.6g
Sipuli (kuorittu)124g34kcal1.6g5.9g0.2g2.1g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)113g484kcal6.2g72.1g19.2g1.2g
Vesi1127g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys34g123kcal0.1g30.4g0.2g0.5g
Lasagnelevy Rainbow185g678kcal25.9g131.2g5.7g5.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g5589kcal424.4g578.4g176.8g43.8g
Valittu annoskoko3384g2795kcal212.2g289.2g88.4g21.9g
Annoskoko puolitettuna1692g1397kcal106.1g144.6g44.2g11g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142