Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi100g139kcal18.8g0g7g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)100g25kcal1g5.5g0g1.4g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)13g54kcal0.7g8g2.1g0.1g
Vesi125g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys3.8g14kcal0g3.4g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow21g75kcal2.9g14.6g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana752g621kcal47.2g64.4g19.4g4.8g
Valittu annoskoko376g310kcal23.6g32.2g9.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna188g155kcal11.8g16.1g4.9g1.2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142