Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi1001g1389kcal188.3g0g70.1g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)1001g250kcal10g55.1g0g14g
Sipuli (kuorittu)138g37kcal1.8g6.6g0.3g2.3g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)125g538kcal6.9g80.1g21.3g1.4g
Vesi1252g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys38g137kcal0.2g33.8g0.2g0.5g
Lasagnelevy Rainbow205g753kcal28.7g145.7g6.4g6.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7520g6210kcal471.8g642.6g196.6g48.8g
Valittu annoskoko3760g3105kcal235.9g321.3g98.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna1880g1553kcal118g160.7g49.2g12.2g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142