Kevyt lasagne

Ruskista sipuli ja jauheliha.

Lisää mausteet (paprikaa, valkosipulia, suolaa) ja tomaattimurka.

Anna hiljalleen kypsyä että osa nesteestä haihtuu.

Lisää lämminkuppi jauheet kiehuvaan veteen ja suurusta ohrakkaalla.

"Kastikken" tulee olla paksuhkoa.

Laita uunivuokaan kerroksittain jauhelihaa ja kastiketta ja levyjä.

Jätä päällimäiseksi kastiketta.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa n. 1t.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, 7 % rasvaa (käsi200g277kcal37.6g0g14g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Lämmin Kuppi Juusto-Parsakaalikeitto, Blå Band, (1 pussi=annos 25g)25g108kcal1.4g16g4.2g0.3g
Vesi250g0kcal0g0g0g0g
Ohrakas ohratärkkelys7.5g27kcal0g6.8g0g0.1g
Lasagnelevy Rainbow41g151kcal5.7g29.1g1.3g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1502g1240kcal94.2g128.4g39.2g9.8g
Valittu annoskoko751g620kcal47.1g64.2g19.6g4.9g
Annoskoko puolitettuna376g310kcal23.6g32.1g9.8g2.5g
Arvot/100g100g83kcal6.3g8.5g2.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89142