Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 8.5g6.3kcal1.1g0.1g0g0.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70g52kcal3.2g9g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 1.8g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha200g341kcal38.1g0g20g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.98g342kcal13g66.4g2.3g3.7g
Vesi150g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow14g126kcal0g0g14g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow75g11kcal1.4g1.3g0.1g1.8g
Xtra salaattitonnikala öljyssä180g469kcal32.5g0.9g36.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.80g224kcal24g1.2g13.6g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g150g31kcal0.9g5.7g0.5g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2112g3217kcal229.2g171.8g173.6g17.4g
Valittu annoskoko1056g1608kcal114.6g85.9g86.8g8.7g
Annoskoko puolitettuna528g804kcal57.3g43g43.4g4.4g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413