Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 15g11kcal2g0.2g0.1g1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g123g91kcal5.5g15.8g0.2g0g
Ruokasuola jodioitu 3.1g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha351g596kcal66.6g0g35.1g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.171g598kcal22.7g116.2g4.1g6.5g
Vesi263g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow25g221kcal0g0g24.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow132g20kcal2.5g2.2g0.1g3.2g
Xtra salaattitonnikala öljyssä316g820kcal56.8g1.6g63.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.140g391kcal42.1g2.1g23.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g263g53kcal1.6g10g0.8g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3696g5630kcal400.8g300.8g303.8g30.4g
Valittu annoskoko1848g2815kcal200.4g150.4g151.9g15.2g
Annoskoko puolitettuna924g1407kcal100.2g75.2g76g7.6g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413