Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 17g13kcal2.2g0.2g0.1g1.2g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g140g104kcal6.3g18.1g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 3.5g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha401g681kcal76.1g0g40.1g0g
Sipuli (kuorittu)55g15kcal0.7g2.6g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.195g684kcal26g132.8g4.7g7.4g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow28g252kcal0g0g28g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow150g23kcal2.9g2.6g0.2g3.6g
Xtra salaattitonnikala öljyssä361g938kcal64.9g1.8g72.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.160g447kcal48.1g2.4g27.2g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g301g61kcal1.8g11.4g0.9g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4224g6434kcal458g343.8g347.4g34.6g
Valittu annoskoko2112g3217kcal229g171.9g173.7g17.3g
Annoskoko puolitettuna1056g1608kcal114.5g86g86.9g8.7g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413