Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 19g14kcal2.5g0.2g0.1g1.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g158g117kcal7.1g20.4g0.3g0g
Ruokasuola jodioitu 3.9g0.1kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha451g766kcal85.6g0g45.1g0g
Sipuli (kuorittu)62g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.220g769kcal29.2g149.4g5.3g8.4g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow32g284kcal0g0g31.6g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow169g25kcal3.2g2.9g0.2g4.1g
Xtra salaattitonnikala öljyssä406g1055kcal73g2g81.1g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.180g503kcal54.1g2.7g30.7g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g338g69kcal2g12.8g1g4.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4752g7238kcal515g386.8g391g39.2g
Valittu annoskoko2376g3619kcal257.5g193.4g195.5g19.6g
Annoskoko puolitettuna1188g1810kcal128.8g96.7g97.8g9.8g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413