Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.1g1.6kcal0.3g0g0g0.1g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g18g13kcal0.8g2.3g0g0g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha50g85kcal9.5g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)6.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.24g86kcal3.2g16.6g0.6g0.9g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow3.5g32kcal0g0g3.5g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow19g2.8kcal0.4g0.3g0g0.5g
Xtra salaattitonnikala öljyssä45g117kcal8.1g0.2g9g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.20g56kcal6g0.3g3.4g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana528g804kcal57.2g42.8g43.2g4.2g
Valittu annoskoko264g402kcal28.6g21.4g21.6g2.1g
Annoskoko puolitettuna132g201kcal14.3g10.7g10.8g1.1g
Arvot/100g100g152kcal10.8g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413