Pizza (pellillinen)

Tee ensin:Paista jauheliha ja mausta mielesi mukaan.

Pilko sipuli ja tomaatit.

Avaa purkit valmiiksi ja raasta juusto.

Valmista pohja:lisää hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää jauhot vähitellen sekoittaen.

Lisää jauhoja niin että saat mieleisesi paksuuden.

Lisää öljy ja suola.

Kauli tai kaada (löysyydestä riippuen) taikina pellille leivinpaperin päälle.

Laita uuni kuumenemaa 225 asteeseen.

Levitä pohjalle tomaattipyree, ja päälle kaikki täytteet, juusto pinnalle.

Paista keskitasossa n.20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Auntelroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 4.3g3.2kcal0.6g0g0g0.3g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Ruokasuola jodioitu 0.9g0kcal0g0g0g0g
Atria kevyt jauheliha100g170kcal19g0g10g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.49g171kcal6.5g33.2g1.2g1.9g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow7g63kcal0g0g7g0g
Herkkusieni säilötty Rainbow38g5.6kcal0.7g0.6g0g0.9g
Xtra salaattitonnikala öljyssä90g234kcal16.2g0.5g18g0g
Arla kermajuusto 17 %, 2 viip.40g112kcal12g0.6g6.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g75g15kcal0.5g2.9g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1056g1608kcal114.6g86g86.6g8.8g
Valittu annoskoko528g804kcal57.3g43g43.3g4.4g
Annoskoko puolitettuna264g402kcal28.7g21.5g21.7g2.2g
Arvot/100g100g152kcal10.9g8.1g8.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89413