Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g262g895kcal40.7g165.6g7.9g15.7g
Tonnikala vedessä, rainbow210g210kcal42g1g4.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g65g322kcal4.2g34.2g18.7g1.3g
Ruokakerma Valio 5%300g180kcal3.6g8.4g15g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 90g93kcal3.1g16.2g1g2.6g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.5g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2256g3604kcal188.4g455.4g114g40.4g
Valittu annoskoko1128g1802kcal94.2g227.7g57g20.2g
Annoskoko puolitettuna564g901kcal47.1g113.9g28.5g10.1g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850