Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g437g1491kcal67.8g276g13.1g26.2g
Tonnikala vedessä, rainbow350g350kcal70g1.7g7g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g108g537kcal7g57g31.2g2.1g
Ruokakerma Valio 5%500g300kcal6g14g25g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 150g155kcal5.2g27g1.6g4.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.2kcal0.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g3.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Oliiviöljy 17g149kcal0g0g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3760g6007kcal314g759g189.8g67.4g
Valittu annoskoko1880g3004kcal157g379.5g94.9g33.7g
Annoskoko puolitettuna940g1502kcal78.5g189.8g47.5g16.9g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850