Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g612g2088kcal94.9g386.4g18.4g36.7g
Tonnikala vedessä, rainbow490g490kcal98g2.4g9.8g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g150g752kcal9.8g79.7g43.6g3g
Ruokakerma Valio 5%700g420kcal8.4g19.6g35g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 210g217kcal7.2g37.8g2.2g6.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.5g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Suola, annos 3g5.2g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)88g24kcal1.1g4.2g0.2g1.5g
Oliiviöljy 24g209kcal0g0g23.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5264g8410kcal439.4g1062.4g265.6g94.6g
Valittu annoskoko2632g4205kcal219.7g531.2g132.8g47.3g
Annoskoko puolitettuna1316g2102kcal109.9g265.6g66.4g23.7g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850