Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g700g2387kcal108.5g441.7g21g42g
Tonnikala vedessä, rainbow560g560kcal112g2.8g11.2g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g172g860kcal11.2g91.2g49.9g3.4g
Ruokakerma Valio 5%800g480kcal9.6g22.4g40g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 240g248kcal8.3g43.2g2.5g7g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4g6.8kcal0.3g1.3g0g0g
Suola, annos 3g6g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Oliiviöljy 27g239kcal0g0g27g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6018g9614kcal502.4g1214.8g303.6g108.2g
Valittu annoskoko3009g4807kcal251.2g607.4g151.8g54.1g
Annoskoko puolitettuna1505g2404kcal125.6g303.7g75.9g27.1g
Arvot/100g100g160kcal8.3g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850