Sitruunainen tonnikalavuoka

350 g pastaa (esim.

Barilla Penne Rigate)

2 prk tonnikalaa (öljyssä)

2 pss Blå Bandin sitruunakastikejauhetta

4 dl ruokakermaa

2 dl vettä
2 dl herne-maissi-paprika -seosta
2 kevätsipulia varsineen silputtuna

1 tl sitruunapippuria

ripaus suolaa
150 g juustoraastetta
tilliä tai basilikaa koristeluun

Keitä pasta melkein kypsäksi.

Valuta tonnikala ja sekoita uunivuossa pastan kanssa.

Sekoita sitruunakastikejauhe, ruokakerma, vesi, herne-maissi-paprika -seos, kevätsipulisilppu, sitruunapippuri ja suola kulhossa.

Kaada liemi vuokaan muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle juustoraaste.

Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 376 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Barilla Plus pasta (Barilla), annos 100g787g2685kcal122g496.7g23.6g47.2g
Tonnikala vedessä, rainbow630g630kcal126g3.1g12.6g0g
Sitruunakastikejauhe 1 pss (Blå band), annos 43g193g967kcal12.6g102.5g56.1g3.9g
Ruokakerma Valio 5%900g540kcal10.8g25.2g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 450g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 270g279kcal9.3g48.6g2.9g7.8g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4.5g7.6kcal0.4g1.4g0g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Oliiviöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6768g10813kcal565.2g1365.8g341.6g121.6g
Valittu annoskoko3384g5406kcal282.6g682.9g170.8g60.8g
Annoskoko puolitettuna1692g2703kcal141.3g341.5g85.4g30.4g
Arvot/100g100g160kcal8.4g20.2g5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=89850